Selamat Datang Ke IzzKebaya. Dapatkan set lengkap Baju Kebaya Nyonya, Kain Batik Selisih / Kain Pareo, Kerongsang dan Payung Kertas Nyonya.

How To Buy?

Langkah-langkah pembelian di website IzzKebaya. Untuk membeli produk di website kami, boleh ikuti langkah-langkah yang kami kongsikan di bawah ini.

Lawat Online Shop kami di https://izzkebaya.com/shop/ atau klik pada menu bertulis Online Shop seperti image di atas.

Klik pada “Categories” untuk memilih produk. Didalam contoh ini kami baru siap upload baju kebaya nyonya. Jadi, ada satu sahaja kategori. Di masa akan datang akan ada pertambahan kategori produk. Untuk melihat sub category kebaya iaitu untuk setiap saiz yang ada, klik pada “Kebaya Nyonya”

Akan keluar sub category seperti ini. Pilih saiz yang anda ingin beli.

Sebagai contoh ingin membeli “Kebaya Nyonya Biru – IK1036 size S“. Klik pada “Add To Cart”.

Jika ingin memilih dan membuat pembelian tambahan, boleh klik pada “Continue Shoping”. Jika sudah selesai membuat belian, boleh klik pada “Proceed To Checkout”. Untuk penghantaran (Shipping), kami menyediakan tiga pilihan penghantaran iaitu Poslaju (default), Citylink dan J&T. Boleh pilih shipping yang mana. Jika tidak, kami akan guna poslaju untuk pengeposan.

 

Isi kotak untuk Billing Details (untuk dipaparkan di invoice belian). Yang bertanda * wajib untuk diisi.

Jika ingin membuat penghantaran yang berlainan dengan alamat di billing sila isi maklumat di bawah “Ship to a different address”. Jika alamat sama, untick kotak kecil berwarna biru itu ya. Kemudian klik “Place Order”

Selepas klik pada “Place Order”, page seperti ini akan muncul menyatakan pembelian anda telah diterima. Terdapat maklumat “Order number (nombor invoice)”, “Date (tarikh belian)”, “Total (jumlah yang perlu dibayar” dan juga “Payment Method”. Buat masa ini kami hanya terima “Direct Bank Transfer”, boleh rujuk maklumat dua akaun bank kami di bahagian “Our bank details”. Dimasa akan datang kami akan upgrade payment method kepada sistem bayaran terus yang menerima bayaran debit dan credit card.

Sila emailkan resit bayaran ke alamat email kami di sales@izzkebaya.com atau boleh whatsapp / telegram kami di nombor telefon 012-6907705. Sila nyatakan order number semasa menghantar resit bayaran ya. Kami akan membuat pengeposan segera selepas pembayaran diterima dan disahkan.

error: Content is protected !!
preloader